Fysiotherapie Fit & rehab
  • Fysiotherapie
  • Long revalidatie
  • 0645390627
  • Manuele therapie
  • Dry needling

Fysiotherapie Fit & Rehab

Fysiotherapie Fit & Rehab is gelokaliseerd in het centrum van Swalmen. De fysio- manueeltherapie praktijk is toegankelijk voor iedereen, met of zonder verwijzing van de huisarts/specialist. 

- Rug- en Nekklachten

- Sportblessures

-Revalidatie na een operatie

-Hoofdpijn klachten

De missie van Fit & Rehab is dat  u met de beste en meest effectieve behandelmethodes zo snel mogelijk terug kan keren naar uw hobby's, sport en/of dagelijkse activiteiten. 

Door een goede samenwerking met Anytime Fitness beschikken wij niet alleen over de meest recente kennis en behandelmethodes, maar ook over de nieuwste fitness apparatuur. Hierdoor kunnen wij alles uit uw behandeling halen om u weer terug te laten keren naar uw gewenste niveau. 

Wij willen jullie allemaal bedanken voor het delen van jullie ervaren & de geweldige score van gemiddeld een 9.3! 

5 tips om pijn bij gewrichtsklachten en artrose te verminderen

Gewrichtsklachten en artrose kunnen heel vervelende klachten geven. Bij artrose gaat het kraakbeen in het gewricht achteruit. Het is een vorm van reuma. Doordat het kraakbeen zachter, dunner en brokkelig wordt, ontstaan er veranderingen in het bot onder het kraakbeen. Dit kan voor veel pijn zorgen. Daarnaast kunnen de omliggende zenuwen verzwakken of gaan ontsteken.

Lees meer »

Even voorstellen

Even voorstellen, mijn naam is Jeffrey Tan, ik woon sinds 2015 in Swalmen en ik zal uw behandelaar worden in Fit & Rehab.

Lees meer »